Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

H βολεϊμπολιστρια που ξετρελανε τους Red Hot Chily Peppers



ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ ΤΟ TWITTER ΑΠΟ ΤΟ "ΤΙΤΙΒΙΣΜΑ" ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ

Στην Ελλάδα βρίσκονται σήμερα οι Red Hot Chily Peppers, που εμφανίζονται το βράδυ στο ΟΑΚΑ στο συναυλιακό γεγονός της χρονιάς για την Ελλάδα, ωστόσο η καρδιά ενός μέλους τους ταξιδεύει εδώ και ένα μήνα στην γειτονική Τουρκία για χάρη μιας διεθνούς βολεϊμπολίστριας της γειτονικής χώρας.
Ο λόγος για την Νασλιχά Νταρνέλ, 29 ετών, που έλαβε πριν ένα μήνα ένα ξεχωριστό «τιτίβισμα» στον λογαριασμό της στο twitter από τον Μίκαελ Πέτερ Μπάλζαρι, το μέλος του διάσημου συγκροτήματος που είναι γνωστότερος πάνω στην σκηνή ως «Φλέα».

Ο 49χρονος μπασίστας, είχε γράψει στο twitter την ώρα που παρακολουθούσε τον αγώνα των ΗΠΑ με την Τουρκία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου: «Θα ήθελα πολύ να γνωρίσω από κοντά και να περάσω ένα βράδυ στο κρεβάτι με την Νεσλιχά Νταρνέλ».

Η Νταρνέλ είναι μια από τις «ηρωίδες» του Παγκοσμίου βόλεϊ αφού έχει επιλεγεί 
από την FIVB στο FIVB-HERO - Δείτε το video - ΕΔΩ


Το συγκεκριμένο «τιτίβισμα» γρήγορα πήρε διαστάσεις, ιδιαίτερα στην Τουρκία, από φίλους των Red Hot Chily Peppers. Και ενώ κάποιοι απλά χαμογέλασαν με το συγκεκριμένο tweet, άλλοι θύμωσαν με τον μουσικό, υπενθυμίζονάς του ότι η συγκεκριμένη βολεϊμπολίστρια όχι μόνο είναι παντρεμένη αλλά έχει και ένα παιδί.

Παρόλο που η ίδια η τουρκάλα βολεϊμπολίστρια απέφυγε να σχολιάσει το οτιδήποτε, ο Μπάλζαρι μετά από το πλήθος των αντιδράσεων αναγκάστηκε να διευκρινίσει ότι είναι άλλο πράγμα το να επιθυμεί κάτι και άλλο να έγινε, διευκρινίζοντας ότι είναι ανόητοι  όσοι πίστεψαν ότι πρόλαβε και κοιμήθηκε μαζί της. «Ηρεμήστε τώρα εσείς οι μανιακοί», συνέχισε, δίνοντας νέα τροφή για σχόλια εις βάρος του από τους εκατοντάδες τούρκους που τον ακολουθούσαν στο twitter αλλά πήραν «πατριωτικά» τα σχόλιά του για την όμορφη συμπατριώτισσά τους...


Πηγή:volleynews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top