Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Στην πλατεια Κλαυθμωνος το Φεστιβαλ Υπερηφανειας 2012! (Video)



«Kατανόησέ με, αποδέξου με και σεβάσου με»
, όσο και σου φαίνονται δύσκολες αυτές οι λέξεις, αυτές είναι το μήνυμα του φετινού Φεστιβάλ Υπερηφάνειας που λαμβάνει, για ακόμα μια χρονιά, χώρο στην Αθήνα.
Κόντρα στο ρατσισμό και στον διαχωρισμό το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας στην πλατεία Κλαυθμώνος σήμερα έρχεται να αποδείξει πως η ελληνική κοινωνία δεν έχει προκατειλημμένα στερεότυπα, ούτε κόμπλεξ. Είναι – εδώ και χρόνια – ανοιχτή να δεχθεί το διαφορετικό και να το αγκαλιάσει!
«Αγάπα με σημαίνει κατανόησέ με, αποδέξου με και σεβάσου με, όπως σε κατανοώ, σε αποδέχομαι και σε σέβομαι και εγώ. Αυτή η αγάπη, είναι ο συνεκτικός κρίκος κάθε σχέσης και όλης της κοινωνίας. Το φετινό σύνθημα τονίζει ότι οι αξίες που θωρακίζουν μια κοινωνία είναι ανεκτίμητες. Ωστόσο δεν στοιχίζουν τίποτε», είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει το φετινό Φεστιβάλ. Η πλατεία Κλαυθμώνος πέρα από ομοφυλόφιλους θα γεμίσεις και με ανθρώπους που δέχονται το διαφορετικό και δεν ανέχονται οποιαδήποτε διάκριση.
«Επισκεφτείτε την πλατεία από το πρωί, περπατήστε τα περίπτερα των υποστηρικτών οργανώσεων και ελάτε να βαδίσουμε μαζί στην καθιερωμένη παρέλαση που περνά μπροστά από τη Βουλή. Η ημέρα κλιμακώνεται με ένα μεγάλο πάρτυ-συναυλία, ανοιχτό και δωρεάν για όλους/ες μέχρι αργά τα μεσάνυχτα», αναφέρεται στο site του pride.


Πηγή:e-volos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top