Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Βρεθηκε πνιγμενος ο 19χρονος Λαρισαιος



Ο άνθρωπος που βρέθηκε σήμερα το πρωί πνιγμένος στο λιμάνι του Βόλου
είναι ο 19χρονος Φίλιππος Καραπιπέρης από τη Λάρισα, που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του και αναζητούταν από τη Μεγάλη Παρασκευή 13 Απριλίου, καθώς το άψυχο σώμα του βγήκε στην επιφάνεια της θάλασσας στην προβλήτα του Βόλου.
Με το θέαμα αυτό βρέθηκαν αντιμέτωποι σήμερα το πρωί περαστικοί και ψαράδες στο λιμάνι του Βόλου.
Αμέσως, ειδοποιήθηκε το Λιμενικό και με τη συμβολή ιδιωτικού σκάφους και αντρών του Λιμενικού, τελικά ανασύρθηκε το πτώμα.
Ο 19χρονος εκτιμάται ότι έδωσε τέρμα στη ζωή του, καθώς διαπιστώθηκε ότι μέσα από τα ρούχα του είχε δεμένα με χοντρό σχοινί βαράκια στα πόδια του.
Τον άτυχο νεαρό αναγνώρισαν οι γονείς του το απόγευμα στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου είχε μεταφερθεί η σορός του, από το ρολόι και το σταυρό που φορούσε.
Παρά τα αλλοιωμένα χαρακτηριστικά του 19χρονου, το Λιμεναρχείο Βόλου, κατέληξε επίσης στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για τον 19χρονο Λαρισαίο Φίλιππο Καραπιπέρη, που είχε εξαφανιστεί, από το γεγονός ότι φορούσε τα ίδια ρούχα (μαύρο μπλουζάκι και τζιν παντελόνι), ενώ είχε και το ίδιο κινητό τηλέφωνο.
Προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Βόλου, ενώ η σορός του νεαρού αναμένεται να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη, για ιατροδικαστική εξέταση.
Όλο αυτό το διάστημα, ο 19χρονος αναζητούταν από την Αστυνομία και τους οικείους του, γεγονός που προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον της κοινωνίας της Λάρισας για τον εντοπισμό του. 


Πηγή:thessalianews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top